Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τα μπουζούκια ο Μ.Βαρβιτσιώτης
Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια. Ο υπουργός, απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαψεύδει τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα ψευδή και προειδοποιεί ότι όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στα μπουζούκια.
Ο υπουργός, απαντώντας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διαψεύδει τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα ψευδή και προειδοποιεί ότι όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Κύκλοι του υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρουν ότι «ο Μ.Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο, ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι’ αυτό. Όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα».
Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα&φωτογραφίες που με συκοφαντούν.Είναι ψευδή & όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.