Δέκα νεκροί από ανατροπή ρυμουλκού σε ναυπηγείο της Σμύρνης
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, οκτώ στρατιωτικοί και δύο πολίτες. Άλλοι 17 στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οκτώ από τους δέκα νεκρούς ήταν στρατιωτικό προσωπικό και οι δύο άλλοι πολίτες, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. Δεκαεπτά ακόμη στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Το ρυμουλκό TCG Degirmendere καθελκυόταν αφού είχε επισκευαστεί σε ναυπηγείο της Σμύρνης όταν ξαφνικά έγειρε και πήρε νερά, όπως ανέφεραν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442