Υποψίες για βόμβα καθήλωσαν αεροσκάφος της Air France στο Καράκας
Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί βόμβα. Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.
Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί σ’ αυτό βόμβα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας.
«Λάβαμε πληροφορίες από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών για το ενδεχόμενο να υπάρχει βόμβα σε πτήση από το Καράκας για το Παρίσι ή από το Παρίσι για το Καράκας» δήλωσε ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ Τόρες στη δημόσια τηλεόραση.
Το αεροσκάφος επρόκειτο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μαϊκετία του Καράκας στις 19:25 (τοπική ώρα). Η πτήση αναβλήθηκε μετά το σήμα συναγερμού που σήμανε η Γαλλία.
Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.
«Θα ελέγξουμε το αεροσκάφος και η πτήση θα επαναπρογραμματιστεί. Για το λόγο αυτό ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες, αλλά έχουμε καθήκον να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους» πρόσθεσε ο υπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Pilates: Τρεις ασκήσεις που κάνουν τη διαφορά
- Οδηγός για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών
- Συνταγή: Σπιτική κερασόπιτα
- Συντριβή εκπαιδευτικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ταϊβάν – Δύο νεκροί
- ΕΛΑΣ: Άρχισε η ανασύνθεση – Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει διέξοδο – Χωρίς ΚΟ η Νέα Αριστερά – Το ΠΑΣΟΚ πιέζεται
- Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό με 34άρια – Πού αναμένονται απογευματινές μπόρες
- Το ταχίνι κάνει καλό και στην καρδιά;
- Πανελλαδικές 2026: Στα Μαθηματικά διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442