Αγώνα προς τιμήν του Μουρούζη ανακοίνωσε ο ΠΑΟ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας παλαιμάχων στον «Τάφο του Ινδού» προς τιμήν του Κώστα Μουρούζη, πρώην προπονητή της ομάδας, που οδήγησε τους Πράσινους σε 6 τίτλους (1967, 1969, 1971, 1972, 1973 και 1974). Η ομάδα Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με ονόματα όπως ο Τάκης Κορωναίος και ο Μιχάλης Κυρίτσης στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα βετεράνων του ΣΠΑΚΕ (Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης).
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας παλαιμάχων στον «Τάφο του Ινδού» προς τιμήν του Κώστα Μουρούζη, πρώην προπονητή της ομάδας, που οδήγησε τους Πράσινους σε 6 τίτλους (1967, 1969, 1971, 1972, 1973 και 1974).
Η ομάδα Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με ονόματα όπως ο Τάκης Κορωναίος και ο Μιχάλης Κυρίτσης στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα βετεράνων του ΣΠΑΚΕ (Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης).
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο «Τάφος του Ινδού» θα φιλοξενήσει στις 8 Δεκεμβρίου στις 12.00 αγώνα Παλαιμάχων, στον οποίο θα τιμηθεί ο Κώστας Μουρούζης.
Η ομάδα Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με ονόματα όπως ο Τάκης Κορωναίος, ο Μιχάλης Κυρίτσης στη σύνθεσή της και προπονητή τον Απόστολο Κόντο, θα αντιμετωπίσει τη μικτή ομάδα βετεράνων του ΣΠΑΚΕ. Ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του «τριφυλλιού» θα σας περιμένει στη Λεωφόρο…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


