ΧΑ: «Θρασύδειλοι δολοφόνοι της άκρας αριστεράς» πίσω από την επίθεση
Στην άμεση αντίδρασή της μετά την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο, η Χρυσή Αυγή μιλά για «θρασύδειλους δολοφόνους της άκρας αριστεράς» που «σκοτώνουν υπό στην σκέπη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου».
Στην άμεση αντίδρασή της μετά την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο, η Χρυσή Αυγή μιλά για «θρασύδειλους δολοφόνους της άκρας αριστεράς» που «σκοτώνουν υπό στην σκέπη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου».
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:
«Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.
» Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.
» Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για έναν ολόκληρο μήνα από:
» -τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών)
» -όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου
» -όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
»Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες.
»Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας