Τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν οι πρατηριούχοι
Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης από 0,33 στα 0,06 ευρώ το λίτρο ζήτησε εκ νέου την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).
Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης από 0,33 στα 0,06 ευρώ το λίτρο ζήτησε εκ νέου την Παρασκευή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).
Με επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η ΠΟΠΕΚ επανέρχεται στο θέμα μείωσης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και προτείνει τη μείωση του ΕΦΚ από τα 0,33 στα 0,06 ευρώ το λίτρο, ήτοι στα επίπεδα της περιόδου 2011- 2012 προκειμένου, όπως τονίζει, να προκύψουν υψηλά δημόσια έσοδα από την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά, σχολεία, ανέργους, ηλικιωμένους κ.λπ., να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο.
«Σκοπός του αιτήματος μας είναι τόσο η ομαλοποίηση της αγοράς με αύξηση των πωλήσεων του πετρελαίου θέρμανσης και κατά συνέπεια αύξηση των δημοσίων εσόδων, παράλληλα όμως και πρωτίστως, η επαναφορά και εξασφάλιση ενός στοιχειώδους επιπέδου διαβίωσης του κοινωνικού συνόλου και η προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών» σημειώνεται στην επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας