Κανονικά η επίσκεψη της τρόικα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα
Κανονικά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, αλλά και οι επικεφαλής τους, προκειμένου να συνεχισθεί η πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μιλώντας στο in.gr διέψευσαν πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα και οι οποίες μιλούσαν για αγεφύρωτο «χάσμα» μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας.
Κανονικά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, αλλά και οι επικεφαλής τους, προκειμένου να συνεχισθεί η πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.
Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μιλώντας στοin.grδιέψευσαν πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα και οι οποίες μιλούσαν για αγεφύρωτο «χάσμα» μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας, το οποίο και καθυστερεί την έλευση των στελεχών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην Αθήνα.
Τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα έχουν προγραμματισμένα ραντεβού στην Αθήνα από την προσεχή Δευτέρα με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης και Υγείας, αλλά και με αξιωματούχους της Τράπεζας της Ελλάδος τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά.
Κύκλοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιβεβαίωναν, επίσης, ότι το κλιμάκιο του ΔΝΤ, με επικεφαλής τον Πολ Τόμσεν, είναι προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα τη Δευτέρα και να πιάσει δουλειά από την Τρίτη.
Πρέπει να τονιστεί πως τόσο ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Πάνος Τσακλόγου, όσο και η γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Χρ.Παπακωνσταντίνου βρίσκονται στις Βρυξέλλες τις τελευταίες ημέρες και έχουν διαρκείς επαφές και διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών θεσμών για το ελληνικό πρόγραμμα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.