Ο Μάρκος Παγδατής πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον φορμαρισμένο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος πήρε άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας με 2-0 σετ. Ο Αργεντινός, κάτοχος του τίτλου στη Βασιλεία, αν και μπήκε λίγο χαλαρά στο ξεκίνημα του ματς, δεν το πλήρωσε και έδειχνε πως έχει τον τρόπο να ξεφύγει από κάθε δυσκολία, φτάνοντας με σχετική άνεση στο 6-1, 6-2 επί του Παγδατή, σε κάτι παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού. Το Νο1 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν εντυπωσιακός και το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τουρνουά.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,