
Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Κολωνού
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας του Κολωνού και ένας υπαρχιφύλακας του ίδιου τμήματος, οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για παράνομη κατοχή όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών, καθώς και για παράβαση καθήκοντος. Επίσης, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας εξετάζεται από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η επιβολή ανάλογων πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος τους.
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας του Κολωνού και ένας υπαρχιφύλακας του ίδιου τμήματος, οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για παράνομη κατοχή όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.
Επίσης, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας εξετάζεται από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η επιβολή ανάλογων πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος τους.
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος, στο συγκεκριμένο τμήμα Ασφαλείας και από την έρευνα που έγινε στο γραφείο του διοικητή- αστυνόμου Β’ του τμήματος Ασφαλείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Τέσσερα πιστόλια και περίστροφο, δίκαννη κυνηγετική καραμπίνα, φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων, σιγαστήρας, δύο συσκευασίες πυροτεχνημάτων με 19 πυροτεχνήματα, 99 κροτίδες, συσκευασία με μεταλλικά σφαιρίδια, πέντε ζεύγη ελληνικών πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧΕ οχημάτων, ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας αλλοδαπής Αρχής, τρεις πινακίδες ελληνικών Αρχών, μία πινακίδα ξένης χώρας και δύο πλαστές πινακίδες, 63 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), υπόλειμμα τηγμένης πλαστικής ύλης, τρία διερρηγμένα μεταλλικά φιαλίδια βουτανίου, τρεις μεταλλικοί πυθμένες με ίχνη καύσης και δύο φιαλίδια βουτανίου κενού περιεχομένου.
Ακόμη, βρέθηκε ποινική δικογραφία του έτους 2006 με τα πειστήρια, δηλαδή ένα πορτοφόλι, τρεις βιντεοκασέτες και ένα πλαστικό αεροβόλο πιστόλι, την οποία κρατούσε στο συρτάρι του για άγνωστο λόγο.
Η παρουσία των αντικειμένων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για υπηρεσιακούς λόγους, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Στο συρτάρι του υπαρχιφύλακα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με οδοντωτή λάμα, περίστροφο, δύο καρτέλες, που περιείχαν συνολικά δισκία φαρμακευτικού-ναρκωτικού σκευάσματος και σφραγίδα με στοιχεία άλλου αστυνομικού.
Επιπλέον, σε κοινόχρηστους χώρους της υπηρεσίας, κατασχέθηκαν δύο βαριοπούλες, τσεκούρι, κατσαβίδι, τρεις «σκύλες» (είδος πένσας), ξύλινος λοστός, ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧΕ οχημάτων αλλοδαπής Αρχής και δέκα πινακίδες κυκλοφορίας ΙΧΕ αυτοκινήτων και δικύκλων.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα δεν προέκυψε κάποιο σχετικό εύρημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λονδίνο: Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς θα συζητήσουν με τον Ζελένσκι το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442