Σε ένα αρκετά γεμάτο σε δράση 90λεπτο και με καλές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Suzuka, όπου οι δύο Mercedes ήταν οι ταχύτερες.
Ο Lewis Hamilton ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας περίπου τρία δέκατα διαφορά από τον team mate του, Nico Rosberg.
Στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Sebastian Vettel με χρόνο έξι δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργό από αυτόν του L. Hamilton. Οι δύο Red Bull είχαν παραπλήσιο χρόνο με τον Mark Webber να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον Γερμανό.
Ακολούθησαν τα δίδυμα των Ferrari και Lotus, με τους Felipe Massa και Romain Grosjean να υπερτερούν των team mate τους.
Ο Sergio Perez έδωσε στη McLaren την ένατη θέση και την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Daniel Ricciardo με την Toro Rosso.
Οι Jules Bianchi και Giedo van der Garde είχαν έξοδο στη στροφή Degner. Η Caterham γλίτωσε με μικρές ζημιές αλλά η Marussia θα χρειαστεί αρκετή ώρα δουλειάς ώστε να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση.
Grand Prix Ιαπωνίας 2013: Τα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών 1
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας