Ποσό 165 εκατ. ευρώ εισέπραξε η ΕΥΔΑΠ από οφειλές Δημοσίου και ΟΤΑ
Σημαντικά ποσό ύψους 165 εκατ. ευρώ εισέπραξε η ΕΥΔΑΠ από ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου και των ΟΤΑ, ενώ επιπλέον εγκρίθηκε πληρωμή 58,3 εκατ. ευρώ για κάλυψη του χρεωστικού ελλείμματος του λογαριασμού εφάπαξ του προσωπικού.
Το ποσό των 149.447.102,49 ευρώ εισέπραξε η ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, για την εξόφληση οφειλών των ΟΤΑ και των Νομικών τους Προσώπων Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες κατά την 31/7/2013, μετά από απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2410/26-9-2013.
Επίσης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων εγκρίθηκε για πληρωμή στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ ποσό ύψους 58.350.823,44 ευρώ, για την κάλυψη του χρεωστικού ελλείμματος του λογαριασμού εφάπαξ του προσωπικού της εταιρείας έως και την 30/06/2013.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με εντολή του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, εισπράχθηκε από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ ποσό ύψους 15.927.354,04 ευρώ, από ληξιπρόθεσμες οφειλές υδροληψίας της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας μέχρι την 05/8/2013.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας