«Τελειώνει» από τον πάγκο του ΟΦΗ ο Δερμιτζάκης
Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει την Τρίτη ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, τον Πλατανιά και τη Βέροια, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ ακόμα δεν έχει γευθεί στη χαρά της νίκης.
Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει την Τρίτη ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη.
Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, τον Πλατανιά και τη Βέροια, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ ακόμα δεν έχει γευθεί στη χαρά της νίκης.
Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να αλλάξουν κάποια πράγματα για να ανατραπεί η εικόνα της ομάδας, αρχίζοντας από τον προπονητή.
Ο Δερμιτζάκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν την Τρίτη, με τον ΟΦΗ να ξεκινά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, έχοντας σύμμαχο τον χρόνο αφού υπάρχει η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442