Νέα έρευνα επιβεβαιώνει τη δημοσκοπική πτώση της ΧΑ
Yποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, καταγράφει νέα δημοσκόπηση μετά τη δολοφονία του Π.Φύσσα. Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,4%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει 22,7%.
Yποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, καταγράφει νέα δημοσκόπηση μετά τη δολοφονία του Π.Φύσσα.
Σύμφωνα με έρευνα της Rass για τον Ελεύθερο Τύπο, σχεδόν 8 στους 10 ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή «φασιστική» ή «εγκληματική οργάνωση», ενώ το 77% πιστεύει ότι είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε νομοθετικές αλλαγές για να αντιμετωπιστεί η εγκληματική δράση της.
Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,4%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει 22,7%. Ακολουθούν, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι ΑΝΕΛ με 4,3%, η Χρυσή Αυγή με 5,8%, η ΔΗΜΑΡ με 2,5% και το ΚΚΕ με 5,7%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ, προηγείται με 55,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 37,3%.