Ο πρόεδρος των μαρδιλένων, μίλησε στους εκπροσώπους των μελών της «Βασίλισσας», κάνοντας αναφορά στη πολιτική που ακολουθεί για τις μεταγραφές. «Είμαστε σαν τη Φεράρι, αποκτούμε τους καλύτερους πιλότους αν και δεν κερδίζουμε πάντα», είπε αρχικά για να προσθέσει «Το μοντέλο μας δεν έχει να κάνει με βιβλία επιταγών. Είναι μοναδικό και μας επιτρέπει να αποκτούμε τους καλύτερους παίκτες». Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την φορολογία: ««Το μόνο φορολογικό πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι πληρώνουμε 25% εταιρικούς φόρους αντί για 30. Τα άλλα κλαμπ είναι τυχερά που δεν είμαστε ανώνυμη εταιρεία, γιατί θα είχαμε περισσότερα χρήματα και η διαφορά θα ήταν πιο μεγάλη». Τέλος, υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το σύλλογο, αρνούμενος ότι βοηθήθηκε από την Bankia.
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.