Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο κορίτσι που απήχθη και βιάστηκε στο Πακιστάν
Ένα πεντάχρονο κορίτσι στο Πακιστάν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Λαχόρη μετά την απαγωγή και το βιασμό του. Το παιδί είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη σε μια πολυσύχναστη περιοχή της Λαχόρης και εντοπίστηκε την Παρασκευή κοντά σε ένα νοσοκομείο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας
Ένα πεντάχρονο κορίτσι στο Πακιστάν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Λαχόρη μετά την απαγωγή και το βιασμό του.
Το παιδί είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη σε μια πολυσύχναστη περιοχή της Λαχόρης και εντοπίστηκε την Παρασκευή κοντά σε ένα νοσοκομείο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Χαουντρί Σχαφίγκ.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι μετέφεραν το κορίτσι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, το θύμα βιάστηκε αρκετές φορές.
Το Σάββατο, το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν ζήτησε συνεχή ενημέρωση από την αστυνομία ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης της επαρχίας, Ρανά Σαναουλάχ, υποσχέθηκε ότι οι δράστες θα βρεθούν κα θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας