
Δίκη για την υπόθεση των αξιόγραφων της Λαϊκής Τράπεζας
Στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου εκδικάζεται σήμερα, Τρίτη, η πρώτη υπόθεση αξιόγραφων κατά πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας.
Στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου εκδικάζεται σήμερα Τρίτη η πρώτη υπόθεση αξιόγραφων κατά πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας.
Ανάμεσα τους συγκαταλέγεται και ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, στον οποίο έγινε η επίδοση του κατηγορητηρίου με βάση τις οδηγίες του δικαστηρίου.
Στην ποινική υπόθεση με αριθμό 18567/2012 κατηγορούνται η Λαϊκή Τράπεζα, ο Νεοκλής Λυσσάνδρου, ο Χρίστος Στυλιανίδης, ο Παναγιώτης Κουννής, η Κάλια Ευσταθίου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Ευθύμιος Μπουλούτας και ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιος Ορφανίδης.
Ήδη έχουν απαντήσει ότι δεν αποδέχονται τις κατηγορίες όλοι οι υπόλοιποι, πλην των κ.κ. Βγενόπουλου, Μπουλούτα και Ορφανίδη, οι οποίοι αναμένεται να παραστούν σήμερα στο δικαστήριο και να απαντήσουν στις κατηγορίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442