Άκουσε πολύ… γκρινια το τελευταίο διάστημα ο Κάρλο Αντσελότι για την απόφαση του να αφήσει στον πάγκο, για τα πρώτα παιχνίδια του Ισπανικού Πρωταθλήματος, τον Ίκερ Κασίγιας. Έτσι εκείνος πήρε την απόφαση να δώσει την λύση με τον να μην αφήσει κανέναν στον πάγκο, δηλαδή στους αγώνες του Πρωταθλήματος θα συνεχίσει να παίζει ο Ντιέγκο Λόπεθ και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Κυπέλλου την εστία θα προστατεύει ο ο «άγιος» Ίκερ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα αντιδράσουν οι δύο «πορτιέρο» αλλά και ο κόσμος της Ρεάλ που από τον τελευταίο καιρό είχε χωριστεί στα δύο..
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.