Προς συμφωνία για άνοιγμα των καταστημάτων 42 Κυριακές στη Θεσσαλονίκη
Τη λειτουργία των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης για 42 συνολικά Κυριακές το χρόνο (35+7 που ορίζει ο σχετικός νόμος), θα προτείνει στις διαπραγματεύσεις με τους εμπόρους η Αντιπεριφέρεια, αντί για 52 (45+7) που επιθυμούσε αρχικά. Η απόφαση για το ωράριο θα ληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τη λειτουργία των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης για 42 συνολικά Κυριακές το χρόνο (35+7 που ορίζει ο σχετικός νόμος), θα προτείνει στις διαπραγματεύσεις με τους εμπόρους η Αντιπεριφέρεια, αντί για 52 (45+7) που επιθυμούσε αρχικά.
Η απόφαση για το ωράριο θα ληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τη σχετική πρόταση δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καββαθάς από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γ.Τσαμασλή, όπως δήλωσε στη «Ναυτεμπορική».
Οι δέκα Κυριακές για τις οποίες ενδέχεται να υπάρξει εξαίρεση είναι οι Κυριακές μετά από Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα, Πάσχα, πριν την Καθαρά Δευτέρα και του Αγίου Πνεύματος, καθώς και οι Κυριακές του Αυγούστου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας