Στον τελικό του σόλο συγχρονισμένης κολύμβησης η Σολωμού
Την έβδομη θέση κατέλαβε η Δέσποινα Σολωμού στον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βαρκελόνης.
Την έβδομη θέση κατέλαβε η Δέσποινα Σολωμού στον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βαρκελόνης.
H Ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης βαθμολογήθηκε με 88.500 και προκρίθηκε στον βραδινό (20:00) τελικό, όπου θα επιδιώξει να διατηρήσει τη θέση αυτή, μπροστά από την Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι (πέρασε όγδοη με 88.400β.) και την Αμερικανίδα Μέρι Κρίστεν Κίλμαν (ένατη με 88.100β.).
Σημειώνεται ότι η Σολωμού είχε κατακτήσει την έβδομη θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, το 2009 στη Ρώμη και το 2011 στη Σανγκάη.
Στην πρώτη τριάδα δεν αναμένονται εκπλήξεις, με τη Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα (96.200β. στον προκριματικό), την Κινέζα Ξουετσέν Χουάνγκ (95.100β.) και την Ισπανίδα Ονα Καρμπονέλ (94.200β.) να… προβάρουν τις θέσεις του βάθρου.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας