Στο δικαστήριο ο κύπριος πρώην υπουργός για την υπόθεση των TOR-Μ1
Παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης τους για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Μιχάλης. Οι δύο άντρες συνοδεύονταν από τους δικηγόρους τους, μεταξύ των οποίων και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία τους εκπροσωπεί στα ελληνικά δικαστήρια.
Παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης τους για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Μιχάλης.
Οι δύο άντρες συνοδεύονταν από τους δικηγόρους τους, μεταξύ των οποίων και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία τους εκπροσωπεί στα ελληνικά δικαστήρια.
Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού Γιώτα Κυριακίδου περιέγραψε σε συντομία τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η έκδοση και των δύο στην Ελλάδα και τα οποία αφορούν νομιμοποίηση προϊόντος εγκλήματος μεταξύ των 1997-2001.
Το δικαστήριο όρισε ακρόαση για την υπόθεση στις 18 Ιουλίου και προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στο δικαστήριο διέταξε να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, και να καταβάλει ο καθένας εγγύηση 200.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, καθώς και να παρουσιάζονται και τρεις φορές την εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής τους.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας