Ο Τζενάρο Γκατούζο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλέρμο που υποβιβάστηκε φέτος στην Serie B. Την είδηση επιβεβαίωσε με δήλωση του σε ραδιοφωνική εκπομπή ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. Ο σκληροτράχηλος πρώην μέσος της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας απολύθηκε τον Μάιο από την ελβετική Σιόν όπου είχε αναλάβει το ρόλο του παίκτη-προπονητή στην μέση της σεζόν. Ο Γκατούζο πάντως δεν πρέπει να ξαφνιάστηκε από την απόλυση του αφού ο πρόεδρος του συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντίν, είναι γνωστός για την ευκολία στην οποία αλλάζει τους προπονητές. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόνο την χρονιά που πέρασε κάθισαν στον πάγκο της Σιόν πέντε διαφορετικοί τεχνικοί. Το περίεργο είναι ότι ο Γκατούζο επέλεξε να πάει σε ένα σύλλογο όπου και εκεί ο πρόεδρος αρέσκεται στις συχνές αλλαγές τεχνικών, με αποκορύφωμα την περασμένη σεζόν που ο Τζαμπαρίνι απέλυσε τον Τζιάν Πίερο Γκασπέρινι και προσέλαβε στην θέση του τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, μόνο και μόνο για να επαναπροσλάβει τον Γκασπερίνι μετά από τρεις αγωνιστικές και να τον ξανά απολύσει μετά από δύο αγώνες!
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.