Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση έκανε η Τζολί

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση έκανε η Τζολί

Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έκανε την Κυριακή την πρώτη δημόσια εμφάνισή της αφότου ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, στο πλευρό του συντρόφου της Μπραντ Πιτ, με την ευκαιρία της πρεμιέρας της νέας του ταινίας στο Λονδίνο. «Τα πάει περίφημα», είπε ο Πιτ και πρόσθεσε «έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έκανε την Κυριακή την πρώτη δημόσια εμφάνισή της αφότου ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, στο πλευρό του συντρόφου της Μπραντ Πιτ, με την ευκαιρία της πρεμιέρας της νέας του ταινίας στο Λονδίνο.

«Τα πάει περίφημα», είπε ο Πιτ, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ». «Έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο», πρόσθεσε.

Η 37χρονη Τζολί εμφανίστηκε εκθαμβωτική και χαμογελαστή, ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα.

Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της Τζολί προς τον ίδιο, ο Πιτ είπε ότι δεν υπήρξε στιγμή που να μην τον στήριζε. «Την αγαπώ. Απλώς μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς», πρόσθεσε.

Οι δυο σταρ υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν για τους θαυμαστές τους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ο Πιτ παίζει τον ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που προσπαθεί να αντιμετωπίσει επίθεση ζόμπι.

Στις 14 Μαΐου, με άρθρο της στους New York Times, είχε αποκαλύψει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους, αφότου διαπιστώθηκε ότι φέρει ένα γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών ενώ μια θεία της πέθανε από καρκίνο του μαστού την περασμένη εβδομάδα, στα 61 της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024