Χαίρει άκρας υγείας ο Δ.Μπουραντάς και διαψεύδει το… θάνατό του
«Με έστειλαν στον Παράδεισο και μόνο μία 'Κοινωνία Αξίων' μπορεί να συγκριθεί με αυτόν» απαντά με σκωπτική διάθεση ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, τον οποίον δημοσιεύματα από το πρωί στο Διαδίκτυο τον ήθελαν να έχει... αποδημήσει εις Κύριον.
«Με έστειλαν στον Παράδεισο και μόνο μία ‘Κοινωνία Αξιών’ μπορεί να συγκριθεί με αυτόν» απαντά με σκωπτική διάθεση ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, τον οποίον δημοσιεύματα από το πρωί στο Διαδίκτυο τον ήθελαν να έχει… αποδημήσει εις Κύριον.
Διαψεύδουμε την είδηση του θανάτου του καθηγητή Δ.Μπουραντά, προέδρου και ιδρυτή της ‘Κοινωνίας Αξιών’» αναφέρεται στην ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης της οποίας ο ίδιος είναι ιδρυτής και πρόεδρος.
Όπως επισημαίνεται, πρόκειται για το θάνατο κάποιου άλλου συνανθρώπου μας, που είχε απλή συνωνυμία με τον κ. Μπουραντά.
«Η θλιβερή αυτή είδηση, αν και εκ λάθους, στάθηκε αφορμή να δούμε πόσο εκτιμάει και αγαπάει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα τον Δ.Μπουραντά, ως προσωπικότητα αλλά και ως πολιτικό, ηγέτη της ‘Κοινωνίας Αξιών’, αφού τηλεφωνήματα, μηνύματα και παρεμβάσεις, έφθασαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος» αναφέρεται στη σελίδα του κ. Μπουραντά στο Facebook.
Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πρόκειται για τον δεύτερο εξάδελφο του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Για αυτόν έξεδωσε την ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442