Μίνι αναστάτωση στην πλαζ Βουλιαγμένης, λόγω εντοπισμού οβίδας
Άνοιξε το μεσημέρι η πλαζ της Βουλιαγμένης, η οποία είχε κλείσει για αρκετή ώρα το πρωί μετά τον εντοπισμό από λουόμενο οβίδας στη θαλάσσια περιοχή. Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του Στρατού, οι οποίοι εξουδετέρωσαν την οβίδα.
Άνοιξε το μεσημέρι η πλαζ της Βουλιαγμένης, η οποία το πρωί έκλεισε για λόγους ασφαλείας, μετά τον εντοπισμό από λουόμενο οβίδας στη θαλάσσια περιοχή.
Στο σημείο που βρέθηκε η οβίδα, η θάλασσα είχε βάθος 3,5 μέτρα. Στην ακτή την έβγαλε ο ίδιος ο λουόμενος και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του στρατού.
Νωρίτερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής, είχαν απομακρύνει τους πολίτες από το σημείο, αποκλείοντας την περιοχή.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα