Εξήντα τραυματίες από σύγκρουση τρένων στο Κονέκτικατ
Εξήντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, από τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στο προάστιο Φέρφιλντ του Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών ανακοίνωσε πως στέλνει μια ομάδα ερευνητών για να εξετάσουν τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
Εξήντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, από τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στο προάστιο Φέρφιλντ του Κονέκτικατ των ΗΠΑ.
Το ατύχημα προκλήθηκε όταν η μία αμαξοστοιχία, προερχόμενη από τη Νέα Υόρκη, εκτροχιάστηκε και συγκρούστηκε με τρένο που κατευθυνόταν δυτικά.
Η σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών υποχρέωσε τη σιδηροδρομική υπηρεσία να διακόψει επ’ αόριστον τα δρομολόγια ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.
Ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί και ήδη νοσοκομειακοί αξιωματούχοι ενημερώθηκαν ότι θα δεχθούν συνολικά 180 τραυματίες.
Οι εν λόγω αμαξοστοιχίες μεταφέρουν μέχρι 300 επιβάτες όταν είναι πλήρεις.
Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών ανακοίνωσε πως στέλνει μια ομάδα ερευνητών στο Κονέκτικατ για να εξετάσουν το ατύχημα.
Ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ Ντάνελ Μαλόι δήλωσε πως το ατύχημα θα επηρεάσει για αρκετές ημέρες τη σιδηροδρομική σύνδεση της Νέας Υόρκης με τη Βοστώνη. Απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος να πιστέψει κανείς πως επρόκειτο για ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ατύχημα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας