Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη αναζητεί η διοίκηση του ΟΦΗ, με πρώτη επιλογή εκείνη του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Οι παράγοντες της ηρακλειώτικης ομάδας εκτιμούν ότι ο Έλληνας τεχνικός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας σύγχρονος τεχνικός, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ήδη μία πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Δερμιτζάκης φέρεται να ανταποκρίνεται θετικά στην προοπτική του ΟΦΗ, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις επί της ουσίας συζητήσεις που θα γίνουν, καθώς ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις κάθε προπονητής ζητεί κάποιες εγγυήσεις προκειμένου να αναλάβει τις τύχες μιας ομάδας.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας