Στο μικροσκόπιο (και) της Λίβερπουλ ο Μανωλάς
Γεμάτο... σκάουτερς αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται να έχει την... τιμητική του αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα στείλουν ανθρώπους να παρακολουθήσουν τον διεθνή αμυντικό. Μάλιστα, μια από τις ομάδες αυτές θα είναι και η Λίβερπουλ.
Γεμάτο… σκάουτερς αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται να έχει την… τιμητική του αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα στείλουν ανθρώπους να παρακολουθήσουν τον διεθνή αμυντικό.
Μάλιστα, μια από τις ομάδες αυτές θα είναι και η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και ο Μανωλάς είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442