Τον 19ο τίτλο στην ιστορία της εξασφάλισε και μαθηματικά η Γαλατασαράι, μετά το 4-2 επί της Σιβασπόρ, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, καθώς έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δύο αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος Τουρκίας, ωστόσο, η ομάδα της γειτονικής χώρας φρόντισε να ξεκαθαρίσει πιο νωρίς τα πράγματα, χάρη στα δύο γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ και του Σελτσούκ Ινάν. Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έφτασε τους 68 βαθμούς, 10 περισσότερους από την Φενερμπαχτσέ (18 τίτλους).
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.