Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε να προχωρήσει την Πρωτομαγιά η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας.
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε να προχωρήσει την Πρωτομαγιά η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα.
Η απεργία εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.
Η 24ωρη απεργία αφορά τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων και θα ξεκινήσει από την 00:01 μέχρι τις 24:00.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.