
Μέλισσα: Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον
H Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “A Great Place to Worκ”, καταλαμβάνοντας την 3η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Απαντώντας στα ερωτηματολόγια του θεσμού, οι εργαζόμενοι της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ δήλωσαν τόσο την ικανοποίησή τους για το περιβάλλον εργασίας, όσο και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία τους, της οποίας […]
H Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “A Great Place to Worκ”, καταλαμβάνοντας την 3η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.
Απαντώντας στα ερωτηματολόγια του θεσμού, οι εργαζόμενοι της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ δήλωσαν τόσο την ικανοποίησή τους για το περιβάλλον εργασίας, όσο και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία τους, της οποίας τα προϊόντα βλέπουν να καταναλώνονται σε 35 χώρες ανά τον κόσμο.
Η φετινή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ενός ανθρωποκεντρικού περιβάλλοντος εργασίας. Η εταιρεία, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, δε σταματά να επενδύει στους ανθρώπους της, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα της εταιρείας εξαρτάται από την ποιότητα του Ανθρώπινου Δυναμικού της.
Η σωστή επικοινωνία των μηνυμάτων προς τους εργαζομένους, η συνεχής εκπαίδευση, η εξειδίκευση και φυσικά η επιβράβευση, αποτελούν βασικούς πυλώνες του υγιούς και παράλληλα αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος που χτίζει εδώ και χρόνια η Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ.
«Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ είμαστε Μακαρονάδες, μα πάνω από όλα είμαστε Έλληνες! Σαφώς σε μία επιχείρηση, οι αριθμοί και οι στόχοι έχουν πάντα τη βαρύτητά τους. Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ ωστόσο, η ικανοποίηση των εργαζομένων έχει για εμάς αντίστοιχη σημασία, καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας» δήλωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Τίνα Κίκιζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442