Σεισμός 7,2 βαθμών στην Ινδονησία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία της Δυτικής Παπούας (Ιριαν Τζάγια) της Ινδονησίας, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία της Δυτικής Παπούας (Ιριαν Τζάγια) της Ινδονησίας, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 256 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Εναροτάλι, σε βάθος 58 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.
Αξιωματούχος της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ινδονησίας δήλωσε πως ο σεισμός σημειώθηκε σε ορεινή περιοχή και δεν υπάρχει κίνδυνος να πλήξει τσουνάμι στην απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη αυτή επαρχία της ανατολικής Ινδονησίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442