Επιδεινώνεται ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8- 10 μποφόρ και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ. Ο καιρός από το in.gr.
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8- 10 μποφόρ και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ.
Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου.
Επιπλέον, προβλέπονται για βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και βόρεια χώρα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις βόρειες Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες από τα δυτικά και σταδιακά μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής σε όλες τις περιοχές.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων και χιονοπτώσεων.
Μετ’ εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Το Λιμενικό συνιστά στους επιβάτες προτού ταξιδέψουν να επικοινωνούν με την ακτοπλοϊκή εταιρεία προκειμένου να ενημερωθούν για το αν θα γίνει το δρομολόγιο που τους ενδιαφέρει.
Η προγραμματισμένη για τις 15.00 αναχώρηση από τον Πειραιά του πλοίου «Διαγόρας» για Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο, Καστελλόριζο ακυρώθηκε και το δρομολόγιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 7 το απόγευμα, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Δεν εκτελούνται εξάλλου δρομολόγια στη γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)













































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442