Kimi Raikkonen: Πιο κοντά στους πρωτοπόρους η Lotus
Μικρότερο, σύμφωνα με τον K. Raikkonen, είναι το κενό που χωρίζει, πλέον, την ομάδα της Lotus με τους κορυφαίους συνδυασμούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1.
Ικανότερο απ’ ότι στο παρελθόν είναι σύμφωνα με τον K. Raikkonen το μονοθέσιο της Lotus, γεγονός που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στους κορυφαίους συνδυασμούς του πρωταθλήματος.
«Συγκριτικά με τους τελευταίου αγώνες του 2012, η αίσθηση που έχω είναι ότι βρισκόμαστε λίγο πιο κοντά».
«Είδαμε τον S. Vettel να είναι ο ταχύτερος σήμερα, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά».
«Ωστόσο είναι μόλις η πρώτη Παρασκευή. Ας δούμε πως θα πάνε οι δύο πρώτοι αγώνες και θα συνεχίσουμε από εκεί».
«Είναι σίγουρο ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σημαντικά. Η Red Bull ήταν ταχύτερη με τα σκληρότερα ελαστικά, συνεπώς περιμένεις ότι θα είναι η ταχύτερη και με την πιο μαλακή γόμα. Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις».
«Ορισμένες ομάδες δεν βελτιώθηκαν σημαντικά με τα super soft ελαστικά. Ωστόσο ότι έγινε, έγινε. Ο αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία. Βρισκόμαστε, μόλις, στην πρώτη Παρασκευή», δήλωσε ο Φιλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας