Βατοί οι αντίπαλοι της εθνικής ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο
Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο της Βαρκελώνης, το προσεχές καλοκαίρι, έμαθαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες κληρώθηκαν στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους, την Ισπανία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον Γ’ όμιλό τις Η.Π.Α., που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το χρυσό μετάλλιο, τον Καναδά και την Μεγάλη Βρετανία.
Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο της Βαρκελώνης, το προσεχές καλοκαίρι, έμαθαν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.
Οι άνδρες κληρώθηκαν στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους, την Ισπανία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία.
Στα χιαστί παιχνίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από τον Β’ όμιλο τον οποίο απαρτίζουν οι Κροατία, Καναδάς, ΗΠΑ και Νότιος Αφρική.
Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον Γ’ όμιλό τις Η.Π.Α., που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το χρυσό μετάλλιο, τον Καναδά και την Μεγάλη Βρετανία.
Αναλυτικά τα γκρουπ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν εξαιρετικός και είπε όχι στον σούπερ σταρ των Ούγγρων, Σομποσλάι με εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή εμφάνιση για την Εθνική μας που είχε και δοκάρι με τον Παυλίδη
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας