Ξεμπλοκάρει η κυβέρνηση την επένδυση της Eldorado στη Θράκη
Η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές σαν αυτή που οδήγησε στα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής, δηλώνει ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Wall Street Journal, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τους Καναδούς της Eldorado, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αθήνα μετά την επίθεση στις Σκουριές, ότι εντός 10 ημερών θα ξεμπλοκάρει η επένδυση στη Θράκη.
Η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές σαν αυτή που οδήγησε στα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής, δηλώνει ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Wall Street Journal, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τους Καναδούς της Eldorado, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αθήνα μετά την επίθεση στις Σκουριές, ότι εντός 10 ημερών θα ξεμπλοκάρει η επένδυση στη Θράκη.
«Η Ελλάδα είναι μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα και θα προστατέψουμε με κάθε κόστος τις ξένες επενδύσεις», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη επένδυση στη Θράκη: «Είναι μια επένδυση που θέλουμε πολύ και η όλη διαδικασία για την τελική έγκριση θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η συγκεκριμένη επένδυση αναμένει το «πράσινο φως» εδώ και μήνες και αποτελεί ένα από τα τέσσερα ορυχεία χρυσού τα οποία έχει αποκτήσει η καναδική εταιρεία στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η Eldorado Gold έχει δεσμευθεί να προχωρήσει σε επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων εντός τετραετίας.
Εκπρόσωπος της εταιρείας εκτίμησε ότι οι ζημιές από την επίθεση στις Σκουριές φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας