
Microsoft Ελλάς : Εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
Η ασφαλής συμπεριφορά των νέων στο διαδίκτυο θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω» που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη Microsoft Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10 π.μ. στον πολυχώρο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι). Κατά τη διάρκεια […]
Η ασφαλής συμπεριφορά των νέων στο διαδίκτυο θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω» που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη Microsoft Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10 π.μ. στον πολυχώρο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Microsoft Ελλάς και εκπρόσωποι του συλλόγου «Το Χαμόγελου του Παιδιού» θα αναφερθούν εκτενώς στους κινδύνους του διαδικτύου και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση.
Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη ενός δυναμικού διαλόγου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το φαινόμενο του εκφοβισμού μέσω διαδικτύου, καθώς και η συζήτηση περί ασφαλούς διαδικτυακής συμπεριφοράς.
Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση θα συμμετέχουν και σχολεία εκτός Αθηνών μέσω της τεχνολογίας του Skype.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.microsoftlive.gr/youthonlinesafety.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας
- LIVE: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)











































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442