Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια των πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων
Δεμένα στα λιμάνι του Πειραιά κρατούν οι δυνατοί άνεμοι τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο πλοίου από την Κέα προς το Λαύριο.
Δεμένα στα λιμάνι του Πειραιά κρατούν οι δυνατοί άνεμοι τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Ειδικότερα δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του «Mπλου Σταρ 2» που ήταν να αναχωρήσει στις 18.00 για Πάτμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, του «Μπλου Σταρ Νάξος» που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 19.30 για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια και του «Μπλου Σταρ Πάτμος» που ήταν να αναχωρήσει στις 20.00 για Χίο και Μυτιλήνη.
Κανονικά έγιναν τα δρομολόγια των τριών πλοίων «Ελυρος», «Μπλου Σταρ 1» και «Φαιστός Παλάς» για Χανιά και για Ηράκλειο.
Απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο πλοίου από την Κέα προς το Λαύριο.
Οι επιβάτες καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία για να ενημερώνονται για τα δρομολόγια των πλοίων. Κλειστό το λιμάνι της Κυλλήνης
Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες των πλοίων Ζάκυνθος (επέβαιναν 60 επιβάτες) και το πλοίο «Ιόνια Σταρ» (επέβαιναν 160 επιβάτες) καθώς το λιμάνι της Κυλλήνης παρέμεινε κλειστό προκειμένου να γίνει περισυλλογή νάρκης και τα δύο πλοία παρέμεναν στα «ανοικτά».
Λίγο μετά τις 19:00 οι έρευνες σταμάτησαν χωρίς αποτέλεσμα και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της αυριανής ημέρας ενώ τα δύο πλοία επέστρεψαν στο λιμάνι της Ζακύνθου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας