
Γλίτωσε τη θλάση ο Φαλκάο επιστρέφει σε λίγες ημέρες
Γλίτωσε τη θλάση ο Φαλκάο επιστρέφει σε λίγες ημέρες
Ελαφρύτερος απ΄όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Ρανταμέλ Φαλκάο στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβάντε. Ο Κολομβιανός επιθετικός αποχώρησε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο και υπήρχαν φόβοι για θλάση, ωστόσο οι εξετάσεις που υποβλήθηκε δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους και έδειξαν απλά μία διάταση, την οποία αναμένεται να ξεπεράσει σε λίγες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
- Ρεάλ Μαδρίτης: Το τέλος του Αλόνσο ανοίγει τον δρόμο για τον Βινίσιους
- Ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο, τον προανήγγειλε με ανάρτηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442