Πρόκριση και στο διπλό για τον Παγδατή, αποκλεισμός για τη Δανιηλίδου από την Αζαρέκνα
Αναμενόμενη ήττα δέχθηκε η Λένα Δανιηλήδου από την πανίσχυρη Βικτόρια Αζαρένκα. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 0-2 σετ στο Β' γύρου του Αυστραλιανού Open από την Νο1 της κατάταξης, παίρνοντας μάλιστα μόλις ένα γκειμ (6-1, 6-0)
Αναμενόμενη ήττα δέχθηκε η Λένα Δανιηλήδου από την πανίσχυρη Βικτόρια Αζαρένκα. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 0-2 σετ στο Β’ γύρου του Αυστραλιανού Open από την Νο1 της κατάταξης, παίρνοντας μάλιστα μόλις ένα γκειμ (6-1, 6-0)
Την Τετάρτη η Λένα είχε αποκλειστεί και στο διπλό (με την ΜακΧάλε).
Αντίθετα θετικό ήταν το ξεκίνημα του Μάρκου Παγδατή και στο διπλό (έχει ήδη προκριθεί και στο απλό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φερέρ, νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης).
Ο Κύπριος τενίστας και ο παρτενέρ του δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα παρά μόνο στο πρώτο σετ το οποίο και κέρδισαν 7-6. Η συνέχεια ήταν πολύ πιο εύκολη αφού στο δεύτερο έφτασαν στο 6-2 και πήραν το παιχνίδι.
Στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Μίρνι (Λευκορωσία)-Τεκάου (Ρουμανία).
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Μετά από 24 χρόνια η Τουρκία επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ (1-0 το Κόσοβο), ενώ το «παρών» θα δώσει και η Σουηδία μετά τη μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Πολωνίας
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι