Σώος βρέθηκε ο ορειβάτης που αγνοούνταν στα Πιέρια Όρη
Σε καλή κατάσταση, αλλά ιδιαίτερα καταπονημένος, καθώς πέρασε όλο το βράδυ κάτω από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, βρέθηκε ο ορειβάτης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κοζάνης που αγνοούνταν από την Κυριακή στα Πιέρια Όρη.
Σε καλή κατάσταση, αλλά ιδιαίτερα καταπονημένος, καθώς πέρασε όλο το βράδυ κάτω από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, βρέθηκε ο ορειβάτης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κοζάνης που αγνοούνταν από την Κυριακή στα Πιέρια Όρη.
Ο ορειβάτης μεταφέρεται στο Καταφύγιο της Αβδέλλας.
Οι διασώστες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρούσαν όλο το βράδυ υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και μετά από πολύωρες προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν το πρωί της Δευτέρας τον 54χρονο ορειβάτη.
Ο ορειβάτης, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε από τα άλλα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλλας, ενώ την τελευταία φορά που επικοινώνησε βρισκόταν στην περιοχή Κατσαρέσκα, σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442