Για «τακτοποίηση ημετέρων» κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας ο ΣΥΡΙΖΑ
Να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση διορισμού των νέων περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης καλεί τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για άτομα που δεν πληρούν ούτε τα στοιχειώδη τυπικά προσόντα, αλλά μοναδικό τους «προσόν» -όπως καταγγέλλει- είναι η κομματική τους ένταξη.
Να ανακαλέσει άμεσα τις αποφάσεις διορισμού των νέων περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης καλεί τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για άτομα που δεν πληρούν ούτε τα στοιχειώδη τυπικά προσόντα, αλλά μοναδικό τους «προσόν» -όπως καταγγέλλει- είναι η κομματική τους ένταξη.
Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας για τακτοποίηση ημετέρων και φαινόμενα αναξιοκρατίας.
«Από πληροφορίες που έχουμε φαίνεται ότι η τακτοποίηση των ημετέρων και η αναξιοκρατία βασιλεύει απολύτως στη λογική της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που κατά τα άλλα αρέσκεται να μιλάει για αξιολόγηση και αξιοκρατία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας