Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης στην Ξάνθη
Στοιχεία άγριας κακοποίησης εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό της 34χρονης που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στην Ξάνθη. Η 34χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο δράστης ή οι δράστες τη χτύπησαν στο κεφάλι, την τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι.
Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης μία 34χρονη γυναίκα στην Ξάνθη και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για άγρια κακοποίηση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 34ρονη, κόρη γνωστού εμπόρου ξηρών καρπών της Ξάνθης, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό Σαράντα Εκκλησιών, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να τη βιάσουν και στη συνέχεια την τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσαχθεί ένας 35χρονος Ελληνας οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό και του οποίου αποτύπωμα βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας.
Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης εντόπισε στη σορό της άτυχης 34χρονης αλλεπάλληλα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στα γεννητικά όργανα, ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και εκτεταμένα εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματος.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Η 34χρονη δεν είχε καμία γνωστή προσωπική εκκρεμότητα που να δικαιολογεί το μένος του δολοφόνου και των τυχόν συνεργών του.
Το θύμα είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442