Κλειστό το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης λόγω βλάβης στον πύργο ελέγχου
Το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία έκλεισε όταν στον πύργο ελέγχου διαπιστώθηκαν ηλεκτρολογικά προβλήματα. Οι πτήσεις εκτρέπονται στη Βιέννη, την Μπρατισλάβα και άλλα γειτονικά αεροδρόμια.
Το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία έκλεισε όταν στον πύργο ελέγχου διαπιστώθηκαν ηλεκτρολογικά προβλήματα. Οι πτήσεις εκτρέπονται στη Βιέννη, την Μπρατισλάβα και άλλα κοντινά αεροδρόμια.
Το αεροδρόμιο έκλεισε το μεσημέρι της Παρασκευής και αναμένεται να ξανανοίξει μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, αναφέρουν αξιωματούχοι.
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Φερέντς Λιστ είναι το μεγαλύτερο στην Ουγγαρία. Από το τέρμιναλ του περνούν εννέα εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο.
«Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε να αρχίσει πάλι η εναέρια κυκλοφορία στις 10:00 (τοπική ώρα το Σάββατο), αλλά η ώρα αυτή μπορεί να αλλάξει» ανέφερε η ιστοσελίδα του αεροδρομίου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions