Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εκ μέρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» προσκαλεί άνεργους και πτυχιούχους κάτω των 25 ετών να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ακολούθως υποβοήθησής τους για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας. Η διαδικασία έχει ως […]
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εκ μέρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» προσκαλεί άνεργους και πτυχιούχους κάτω των 25 ετών να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ακολούθως υποβοήθησής τους για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας.
Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα γιατί οι θέσεις των ανέργων είναι περιορισμένες.
2. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα καταρτίσει όσους επιλεγούν, παρέχοντάς τους εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης (5 ευρώ/ώρα), θα συμβουλεύσει και θα υποστηρίξει ανέργους είτε για να στελεχώσουν επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης είτε για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
3. Επίσης η Α.Σ. «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα φέρει σε επαφή τους ανέργους με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν για τουλάχιστον 3 μήνες.
4. Τέλος, θα τους εντάξει σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής τους επιχείρησης.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και η αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα βρίσκονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sbbe.gr/m2/topsa.asp.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας