Ηλεκτρονικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Δευτέρα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την ανάδειξη νέου συμβουλίου διοίκησης του ιδρύματος. Τις προηγούμενες ημέρες οι αντίστοιχες εκλογές ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα πανεπιστήμια με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή (από 75% έως και πάνω από 90%) εκτός από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου το ποσοστό προσμετρούμενων ψήφων 52,4% (ποσοστό συμμετοχής με τα λευκά 55,1%) ήταν το χαμηλότερο μέχρι σήμερα.
Ηλεκτρονικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Δευτέρα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την ανάδειξη νέου συμβουλίου διοίκησης του ιδρύματος.
Τις προηγούμενες ημέρες οι αντίστοιχες εκλογές ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα πανεπιστήμια με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή (από 75% έως και πάνω από 90%) εκτός από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου το ποσοστό προσμετρούμενων ψήφων 52,4% (ποσοστό συμμετοχής με τα λευκά 55,1%) ήταν το χαμηλότερο μέχρι σήμερα.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, αναφερόμενος στο ζήτημα των εκλογών, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε ότι σε απάντηση όσων κατηγορούν για «τεχνοφασισμό» το υπουργείο, η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες αγγίζει το 80%.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.