Νέα ατυχία για τον ΠΑΟ, 6 εβδομάδες εκτός ο Μορέιρα
Νέα ατυχία για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός, Κάρλος Μορέιρα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες.
Νέα ατυχία για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός, Κάρλος Μορέιρα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες.
Μετά τον Μαδούρα και τον Γούοκερ, ο Κάρλος Μορέιρα στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με τον Μίλωνα, ένιωσε ενόχληση στο γόνατό του έπειτα από μια «προσγείωση» του στο τάραφλεξ μετά από επίθεση και έκτοτε οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και μετά από εξετάσεις που του έκανε, ο ιατρός της ομάδας Δήμητρη Τσούκα αλλά και την μαγνητική διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν δύο μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442