Κλειστά τα Τέμπη από 5 έως 9 Νοεμβρίου για εργασίες συντήρησης
Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρηρησης.
Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρηρησης.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», για τις ανάγκες εργασιών «επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, […] είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 05.11.2012 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 09.11.2012 από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ».
«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία» σημειώνει η εταιρεία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καλώντας το νούμερο 2410 741440, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας