Καταργεί η Κούβα τη βίζα εξόδου για ταξίδια στο εξωτερικό
Από τις 14 Ιανουαρίου, οι Κουβανοί δεν θα χρειάζονται πλέον παρά μόνο ένα διαβατήριο για να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό, μετά την κατάργηση της άδειας εξόδου από τη χώρα και της γραπτής πρόσκλησης, στο πλαίσιο μεταρρύθμισης της νομοθεσίας περί μετανάστευσης,
Από τις 14 Ιανουαρίου, οι Κουβανοί δεν θα χρειάζονται πλέον παρά μόνο ένα διαβατήριο για να ταξιδεύσουν στο εξωτερικό, μετά την κατάργηση της άδειας εξόδου από τη χώρα και της γραπτής πρόσκλησης, στο πλαίσιο μεταρρύθμισης της νομοθεσίας περί μετανάστευσης, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κουβανική κυβέρνηση.
Η διάρκεια της παραμονής στο εξωτερικό παρατείνεται επίσης από 11 σε 24 μήνες, σύμφωνα με τον νέο νόμο.
Η νέα νομοθεσία τίθεται σε ισχύ 90 ημέρες μετά τη δημοσίευσή της την Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας. Οι Κουβανοί δηλαδή θα μπορούν να ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο από τις 14 Ιανουαρίου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας