Αντιμέτωπος με φυλάκιση ο …ερωτευμένος καθηγητής Μαθηματικών
Tην έκδοση του Βρετανού καθηγητή που είχε συλληφθεί στο Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, όπου είχε καταφύγει πριν από δέκα ημέρες με μια 15χρονη μαθήτριά του, αποφάσισε η γαλλική Δικαιοσύνη. Βάσει της βρετανικής νομοθεσίας, στον 30χρονο καθηγητή μπορεί να επιβληθεί ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών χρόνων για «απαγωγή ανηλίκου».
Tην έκδοση του Βρετανού καθηγητή που είχε συλληφθεί στο Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, όπου είχε καταφύγει πριν από δέκα ημέρες με μια 15χρονη μαθήτριά του, αποφάσισε η γαλλική Δικαιοσύνη.
«Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (που εκδόθηκε στη Βρετανία) είναι νόμιμο και διέταξε να παραδοθεί ο Τζέρεμι Φόρεστ» στις βρετανικές αρχές, ανακοίνωσε το Εφετείο του Μπορντό.
Βάσει της βρετανικής νομοθεσίας, στον 30χρονο καθηγητή μπορεί να επιβληθεί ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών χρόνων για «απαγωγή ανηλίκου».
Η 15χρονη Μέγκαν Στάμερς και ο καθηγητής της των Μαθηματικών εγκατέλειψαν την Βρετανία στις 20 Σεπτεμβρίου. Έφτασαν στο Ντόβερ με το αυτοκίνητο του καθηγητή και από εκεί πέρασαν στη Γαλλία.
Το ζευγάρι συνελήφθητην Παρασκευή στο κέντρο του Μπορντό και η Μέγκαν επέστρεψε στην Βρετανία μια ημέρα αργότερα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας