Σε εστιατόριο της Γλυφάδας εθεάθη ο Ντομινίκ Στρος-Καν
Στην Αθήνα βρέθηκε για μία ημέρα ο Ντομινίκ Στρος-Καν. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφτασε στη χώρα μας την Τετάρτη και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ διασκέδασε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στους θαμώνες ότι αγαπάει την Ελλάδα και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, λόγω της οικονομικής κρίσης, μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη προσπάθεια.
Στην Αθήνα βρέθηκε για μία ημέρα ο Ντομινίκ Στρος-Καν. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφτασε στη χώρα μας την Τετάρτη και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Το βράδυ της Τετάρτης ο Ντομινίκ Στρος-Καν επέλεξε να διασκεδάσει μαζί με φιλικό του ζευγάρι σε εστιατόριο της Γλυφάδας.
Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ συνόδευσε το κρασί του με φρουτοσαλάτα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στους θαμώνες του εστιατορίου ότι αγαπάει την Ελλάδα και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, λόγω της οικονομικής κρίσης, μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη προσπάθεια.
Τα ξημερώματα αναχώρησε από το εστιατόριο, πέρασε λίγες ώρες στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία αναχώρησε από την Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπεία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442